Nešto o nama


Mi smo obitelj Kurjaković i iza nas je tradicija iznajmljivanja soba i apartmana u mjestu Punat duga nekoliko desetljeća. Smještajni kapaciteti koje smo namjenili Vama su u potpunosti prilagođeni Vašim potrebama, odnosno pružaju udobnost, dok mirno okruženje te blizina i miris mora daju poseban ugođaj.
Za Vaša vozila osigurana su prostrana parkirališna mjesta smještena ispred kuće tako da vozilo u svakom trenutku imate pod nadzorom. Kako Vam ljetne vrućine nebi otežale boravak, u naše apartmane smo ugradili uređaje za klimatizaciju koji osiguravaju uvijek svijež i čist zrak.
Za rekreaciju i užitak u prirodi mjesto Punat i lokacija naših apartmana nude brojne mogućnosti. Tu su teniski tereni, vožnja bicikla, orjentacijska šetnja šumskim stazama i slični sadržaji. Posebno smo ponosni što Vam možemo ponuditi i užitak vožnje na skijama ili bordu na SKI LIFTu koji je od naših apartmana udaljen svega 3 km. Ukoliko nemate dovoljno avanturističkog duha da sami isprobate skijanje na vodi dovoljno je da prisustvujete brojnim natjecanjima Europskog i Svjetskog karaktera koji se tijekom ljetnih mjeseci održavaju na ski liftu....svakako probajte.

vrijeme

Weather Forecast | Weather Maps

Ski lift KRK

SPECIAL !! Wakeboarder KRKNaši prijatelji: